Privat Bedrift Konsesjonskraft
Våre strømavtaler
Meny

Våre strømavtaler

Spotpris bedrift

For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på over 100 000 kWh.

Vis mer

Langsiktige fastprisavtaler

Vi tilbyr langsiktige fastprisavtaler.

Vis mer

Fastpris bedrift

For bedrifter som trenger eller ønsker forutsigbarhet.

Vis mer

Forvaltningsavtalen Forutsigbar

For bedrifter som ønsker å unngå høye pristopper og samtidig ha en konkurransedyktig kraftpris.

Vis mer

Porteføljeforvaltning

For store bedrifter med et årsforbruk på over 10 GWh.

Vis mer

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Ishavskraft tilbyr gunstige avtaler til sine medlemmer.

Vis mer

PBL (Private barnehagers landsforbund)

PBL Kraft er avtalen for barnehager som er medlem av Private Barnehagers Landsforbund.

Vis mer

Innkjøpspris bedrift

For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på under 100 000 kWh.

Vis mer

Om oss

Foto: Marius Fiskum

Ishavskraft er en av Norges største kraftleverandører, med privat- og bedriftskunder i hele landet. Vi har over 80 ansatte fordelt på kontorer i Tromsø, Alta, Lillestrøm, Bergen og Kristiansand.

Energibransjen er i endring og Ishavskraft er bare ved begynnelsen av vår reise. Vi skal ta en viktig rolle i utviklingen av nye digitale løsninger, smarte tjenester og innovative produkter for kunder over hele landet.

Vårt kundeløfte

Vårt kundeløfte er enkelt: vi skal forenkle, forbedre og fornye måten vi mennesker bruker strøm og tenker strøm – til det beste for kunden og miljøet. Vi mener at noen ting er for viktig til å tukles med og derfor selger vi KRAFT FRA NATUREN.

Vår historie

Ishavskraft har sin opprinnelse nord for Polarsirkelen, hvor selskapets røtter stikker dypt og langt tilbake i tid. I vårt område ble Europas første vannkraftverk etablert i 1882 og allerede i 1891 kunne befolkningen i Hammerfest glede seg over elektriske gatelys – som den første byen i Norge. Vannkraft ble både starten og bærebjelken i utviklingen av det moderne Norge.

Elektrifisering

Elektrifiseringen førte til at lokale kraftlag i Troms og Finnmark ble stiftet og vokste seg større. Disse bidro til verdiskapning og utvikling av flere arbeidsplasser i regionen, i tillegg til lys, varme og et enklere liv. Vår historie startet i det små, 120 år tilbake i tid. I dag er vi en av Norges største kraftleverandører.

I dag

I Ishavskraft er vi stolte av jobben vi får gjøre hver dag. For deg, for dine og samfunnet vi lever i. Våre ansatte brenner for fornybar energi, lave priser, gode vilkår og den aller beste kundeopplevelsen. Vi har gjort det til nå, og det skal vi fortsette med i framtiden.

Foto: Marius Fiskum
Foto: Gaute Bruvik

Bærekraft

Bærekraftig strømforbruk er Ishavskrafts viktigte oppgave i kampen mot klimaendringene. Hva betyr det? Og hvordan ivaretar vi både miljø og folk i vår daglige drift?

Personvernforordningen GDPR

Vi behandler personopplysninger om deg etter
Lov om personopplysninger

Jobbe i Ishavskraft?

Høres det interessant ut å jobbe i Ishavskraft? Vi er stadig på utkikk etter nye hoder som er interessert i å jobbe i Norges mest spennende bransje!