Privat Bedrift Konsesjonskraft
Våre strømavtaler
Meny

Våre strømavtaler

Spotpris bedrift

For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på over 100 000 kWh.

Vis mer

Fastpris bedrift

For bedrifter som trenger eller ønsker forutsigbarhet.

Vis mer

Forvaltningsavtalen Forutsigbar

For bedrifter som ønsker å unngå høye pristopper og samtidig ha en konkurransedyktig kraftpris.

Vis mer

Porteføljeforvaltning

For store bedrifter med et årsforbruk på over 10 GWh.

Vis mer

Felleskraft bedrift

For bedrifter som ønsker å følge markedet, men også ønsker trygghet mot høye pristopper.

Vis mer

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Ishavskraft tilbyr gunstige avtaler til sine medlemmer.

Vis mer

PBL

PBL Kraft er avtalen for barnehager som er medlem av Private Barnehagers Landsforbund.

Vis mer

Innkjøpspris bedrift

For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på under 100 000 kWh.

Vis mer
Foto: Árvu

Karriereside.

Vi ønsker deg med på laget!

Våre ansatte jobber med innovasjon, produktutvikling, krafthandel, porteføljeforvaltning, bærekraft, regnskap, salg, kundeservice, utvikling, markedsføring og kommunikasjon, og vi er stadig på utkikk etter nye hoder som er interessert i å jobbe i Norges mest spennende bransje! Energibransjen er i endring og Ishavskraft er bare ved begynnelsen av vår reise. Vi skal ta en viktig rolle i utviklingen av nye digitale løsninger, smarte tjenester og innovative produkter for kunder over hele landet.

Vi har kontorer i Alta, Tromsø, Oslo, Bergen og Kristiansand.

Julia Wagner

Julia er et nytt tilskudd til bærekraftsteamet i Ishavskraft og jobber hovedsakelig med kundeinnsikt og dataanalyse, for eksempel for å finne ut hvordan vi klarer å redusere strømforbruket vårt. Hun er en del av det første kullet av fremstr-programmet, som er Norges første traineeprogram for bærekraft. Julia er opptatt av at bærekraftige løsninger skal være enkelt og at Ishavskraft legger til rette for at kundene og samfunnet vårt klarer å omstille seg. I Tromsø har hun muligheten til å være tett på det grønne skiftet i nord, og nyte den råe naturen som gjør Nord-Norge så avhengighetsskapende.

John Even Pedersen

John Even er systemutvikler i bedriftsavdelingen i Alta. Her jobber han både med interne systemer og kunderettede prosjekter som “Online bedrift”.
Han har datautdannelse fra Den Polytekniske Høyskole (nå Westerdahls) og en bachelor maskiningeniør fra UiT. “Som innfødt Altaværing setter jeg stor pris på å kunne jobbe med faget mitt uten å måtte flytte, samtidig som jeg jobber med utrolig dyktige kolleger. Når jeg er ferdig på jobb og har spist middag, tar jeg meg gjerne en tur på fjellet for å fiske ørret eller en tur i Altaelva for å prøve lykken etter storlaksen”, sier John Even.

Ida Marie Vestgøte Bosch

Ida er systemutvikler på “Privat” i Tromsø og har hovedfokus på kundeappen til Ishavskraft. Hun har en master i Kommunikasjonsteknologi fra NTNU, og etter studiene jobbet hun et par år i Oslo. Men hjemlengselen meldte seg, og til slutt vendte hun nesa nordover igjen til den friske Tromsø-lufta for å være nærmere naturen og familien, og for å jobbe i Ishavskraft. Hun synes det er spennende å jobbe i en bransje i stor endring, med stadig økende krav fra forbrukerne. I Ishavskraft får hun være tett på kundene og se verdien som teamet leverer gjennom tjenestene de utvikler sammen.

Tom Eirik Olsen

Tom Eirik har en master i fiskeri fra Norges Fiskerihøgskole og noen realfag fra UiT. Etter å ha jobbet fem år i Tromsø i SpareBank1 Nord-Norge, begynte Tom Eirik på handelsbordet i Ishavskraft i Alta i 2010. Som handelssjef er han aktiv i videreutvikling av systemer for finansiell handel, og har solid ekspertise innen både fysisk og finansiell kraftforvaltning. Siden den gang har bransjen endret seg kontinuerlig og ikke en dag har vært lik. “Det er inspirerende å kjenne på at man har en jobb som er sentral i det grønne skiftet. Jeg vet derfor at også mine neste år i Ishavskraft blir svært lærerike og spennende”, sier handelssjef Tom Eirik.

Foto: Marius Fiskum

Våre ansatte

I Ishavskraft er vi stolte av jobben vi får gjøre hver dag. For deg, for dine og samfunnet vi lever i. Våre ansatte brenner for fornybar energi, lave priser, gode vilkår og den aller beste kundeopplevelsen. Vi har gjort det til nå, og det skal vi fortsette med i framtiden.

Vi tilbyr deg

  • Fleksibilitet
  • Pensjonsordning
  • Helseforsikring
  • Rabatt på treningssenter
  • Kurs
  • Mulighet for videreutdannelse

Ishavskraft AS, Løkkeveien 111, 9510 Alta | Org nr NO979 139 268 | © 2022
Personvern og informasjonskapsler (cookies)