For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på over 60 000 kWh.
Vi tilbyr langsiktige fastprisavtaler.
For bedrifter som trenger eller ønsker forutsigbarhet.
For bedrifter som ønsker å unngå høye pristopper og samtidig ha en konkurransedyktig kraftpris.
For store bedrifter med et årsforbruk på over 10 GWh.
NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Ishavskraft tilbyr gunstige avtaler til sine medlemmer.
PBL Kraft er avtalen for barnehager som er medlem av Private Barnehagers Landsforbund.
For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på under 60 000 kWh.
Produserer du din egen strøm kan du nå bli plusskunde hos Ishavskraft og selge overskuddskraften til oss.
En plusskunde er en forbrukskunde som i enkelttimer har overskuddskraft som kan mates inn i nettet. Overskuddskraften selges til Ishavskraft mot betaling. Priselementer oppgitt ekskl. mva:
For overskuddskraft beregnes oppgjør etter spotpris time for time basert på Nord Pools områdepris i kundens leveringsområde. Kjøp av overskuddskraft vises som et negativt forbruk på faktura. Denne avtalen er en tilleggsavtale til din allerede eksisterende strømavtale hos oss. For å bli Plusskunde må din bedrift velge en av våre strømavtaler. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.
Har du noen spørsmål om solceller eller å bli plusskunde? Eller ønsker du å bestille? Ta kontakt med oss på 08526 eller bedriftskunde@ishavskraft.no
Ny delingsordning fra 1. Oktober 2023
Produsert kraft fordeles på målepunktene innenfor samme eiendom, her menes samme kommune-, gårds-, bruksnummer og eventuelt festenummer. Delingen skal registreres per målepunkt-ID. Nettselskapet skal, på forespørsel fra en produsent, registrere i Elhub deling av produksjon av elektrisitet produsert av fornybare energikilder med nettkunder innenfor samme eiendom.
Samlet installert effekt på produksjonsanleggene som deltar i delingsløsningen kan ikke være større enn 1 MW (AC) per eiendom. Større anlegg kan bygges, men kun 1000 kW kan deles.
Kunder som mottar delt produksjon kan ikke fordele denne videre til andre nettkunder og kan ikke ha produksjon bak eget målepunkt.
Nettselskapet skal tilby produsentene valget mellom lik fordeling og valgfri statisk fordeling mellom målepunktene. Med lik fordeling menes at overskuddsproduksjon som måles i en time fordeles likt mellom målepunktene som deler på slik produksjon. Med valgfri statisk fordeling menes at overskuddsproduksjon som måles i en time fordeles baser på innmeldt andel for hvert målepunkt som deler på denne produksjonen. Nettselskapet og produsenten kan avtale at annen fordelingsnøkkel skal brukes.