Privat Bedrift Konsesjonskraft
Våre strømavtaler
Meny

Våre strømavtaler

Spotpris bedrift

For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på over 100 000 kWh.

Vis mer

Langsiktige fastprisavtaler

Vi tilbyr langsiktige fastprisavtaler.

Vis mer

Fastpris bedrift

For bedrifter som trenger eller ønsker forutsigbarhet.

Vis mer

Forvaltningsavtalen Forutsigbar

For bedrifter som ønsker å unngå høye pristopper og samtidig ha en konkurransedyktig kraftpris.

Vis mer

Porteføljeforvaltning

For store bedrifter med et årsforbruk på over 10 GWh.

Vis mer

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Ishavskraft tilbyr gunstige avtaler til sine medlemmer.

Vis mer

PBL (Private barnehagers landsforbund)

PBL Kraft er avtalen for barnehager som er medlem av Private Barnehagers Landsforbund.

Vis mer

Innkjøpspris bedrift

For de prisbevisste som ønsker å følge markedet og har et forbruk på under 100 000 kWh.

Vis mer

Kulturstipend 2023

Foto: Nina Helene Dønnem

Årets vinnere

Luna Storeide

Luna er 24 år og opprinnelig fra Fauske i Nordland. Hun beskrives av søkeren som et hardtarbeidende og varmt menneske. I tillegg til å turnere med rockebandet Heave Blood & Die fra Tromsø i disse tider driver Luna med eget prosjekt kalt LNUA. Ved bruk av feltopptak og synthesizere lager hun lydlandskap som viser til flyktigheten og kaos i livet. Under dette alter-egoet jobber hun også med å utvikle sin egen lydtekniske og komposisjonell kompetanse. Med midler fra fondet kan Luna investere i konkurransedyktig utstyr og instrumenter for å kunne stille profesjonelt og være rustet for turnéer og studio-sessions. Og hun kan bygge seg opp til i fremtiden jobbe som produsent for andre band og artister. Vi gleder oss til å høre mer fra Luna.

Foto: Audun Selnes

Sasinia

Maja Eline Sasinia Dønnem er 22 år og kommer fra Tromsø. Hun lager alt-pop på nord-norsk. Sasinia er både vokalist, saksofonist, låtskriver og produsent. Åpenhet er en av hennes kampsaker og hun har sluppet en EP i sommer kalt Såpebobla om sorg og angst. Vi håper å høre mer til Sasinia og hennes nydelige stemme!

Foto: Nina Helene Dønnem

Ellinor Agersborg

Ellinor er 23 år gammel og kommer fra Sørreisa i Troms. Kunst er hennes store lidenskap og hun studerer nå “Bellas Artes” i Sevilla. Hun selger allerede sin kunst her og der og har planer om å starte enkeltpersonsforetak. “Jeg ønsker å bruke kreativiteten min til å fortelle historier og kunne sette fokus på viktige temaer som jeg brenner for. Jeg drømmer om å kunne inspirere folk slik andre kunstnere inspirerer meg og gir meg motivasjon og lyst til å selv få til mer», forteller Ellinor i sin søknad. Vi gleder oss over å kunne gi stipendet til henne.

Foto: Nanna Agersborg

Amanda Sofia Antonsen

Amanda er 20 år og kommer fra Båtsfjord i Finnmark og spiller altsaksofon. Hun er i vår ferdig med første året på musikkkonservatoriet i Tromsø. Hun drømmer om å kunne kjøpe seg en egen tenorsaksofon for å kunne beherske også det instrumentet. Amanda øver mye og farter også rundt på oppdrag og spiller på ulike arrangementer. Nettopp for å underholde deg. Vi gleder oss til hun kommer på en scene nær oss!

Foto: privat

Hrishav

Hrishav Malla er 21 år og kommer fra Tromsø i Troms. Han elsker å lage musikk og drømmen er å kunne leve av det. Innkjøp av utstyr og mixing og mastring av låter er det han trenger midler til. Spesielt hip hop og rap står hans hjerte nærmest. Målet til Hrishav er å få lytteren til å føle blant annet sorg, lykke, sinne og kjærlighet. Det klarer han fint med et knippe av låter på Spotify. Dette vil vi høre mer av!

Foto: privat

Bukta Battle-vinnere 2023

Vilda Boját

Dette er et av Altas nyeste rockeband. «Med fengende hooks, lekne riff og et sceneshow du simpelthen må oppleve selv, vil Vilda Boját etterlate scenen i flammer og sørge for en uforglemmelig opplevelse.» Dette er beskrivelsen Bukta gir det unge bandet.

Foto: Bukta

Posing Woods

«Bandet, bestående av talentfulle 15- og 16-åringer, så dagens lys i Vesterålen i 2020, og har forankret seg dypt i rockens røtter hvor de både skriver og komponerer sin egen musikk. Inspirert av ikoniske navn som Madrugada og My Midnight Creeeps, har Posing Woods funnet sine musikalske forbilder og formet sin helt unike sound.» Dette er Buktas beskrivelse av bandet i sommer.

Foto: Asbjørn Olav Johansen